Det finns många fördelar med att välja en ergonomisk arbetsplatsmatta från Arbergo. Här är några av dem:

Ergonomi

Arbergos ergonomiska arbetsplatsmattor är tillverkade av ett oerhört tåligt material som behåller sina ergonomiska fördelar under mycket lång tid. Eftersom materialet saknar minne formas det inte efter belastningen, vilket gör att mattan ger dig rätt stöd även när du ändrar position.

Luftmiljö

Många arbetsplatsmattor innehåller ftalater – ett giftigt ämne som kan försämra din arbetsmiljö. Även små mängder kan vara skadliga om man utsätts för dem under lång tid. Våra produkter är helt giftfria och innehåller inga skadliga ämnen. Det smarta materialet i våra mattor samlar inte damm vilket underlättar för att du ska kunna hålla din arbetsmiljö ren och fri från partiklar.

Långsiktighet

Våra mattor tillverkas i Sverige. Det gör att vi kan effektivisera transporterna för att göra så litet avtryck i miljön som möjligt. Vi arbetar ständigt med att utveckla den ekologiska hållbarheten i både våra material och våra processer.

Anpassade efter dina behov

Vår kundanpassning gör att vi kan anpassa våra leveranser helt efter dina behov. Som kund får du möjlighet att styra val av färg, form storlek och ytskikt.

Vi är så övertygade om våra ergonomiska arbetsplatsmattors överlägsna materialegenskaper att vi kan ge dig fem års garanti på ditt köp. Du kan känna dig trygg i att din produkt från Arbergo behåller sin ergonomiska funktion hela dagen – dag efter dag.

Citat av Ergonom/Företagssjukgymnast

Sjukgymnastens perspektiv

 

 

"Att stå och arbeta är bra och blir mer och mer vanligt. Tyvärr sker det alltför ofta direkt på ett hårt golv. En ergonomisk arbetsplatsmatta förbättrar arbetsergonomin ur flera perspektiv: Mattan flyttar tyngdpunkten från hälen till hålfoten vilket gör att vi belastar hela foten. Då avlastas skelettet och muskulaturen används på ett mer aktivt sätt, med mindre belastning på rygg, axlar och leder. De invärtes organen får mer plats och hjärta, lungor och tarmar fungerar bättre. Blodcirkulationen ökar och vi förbränner mer viket gör att vi kan minska vår vikt."