Arbergos mattor finns till alla miljöer. Vi har valt att gruppera de mattor som har ett liknande användningsområde, och till industrin har vi ett antal mattor som har särskilt lämpliga egenskaper. När vi säger industri så menar vi verksamheter eller ytor där det finns särskilda krav som inte våra kontorsmattor klarar av. Det finns naturligtvis situationer i industrin där en av våra kontorsmattor fungerar alldeles utmärkt.

Mattorna är tåliga för värme, svetsloppor, oljor eller lösningsmedel och beroende på vilket behov du har så kan vi hjälpa dig att komma rätt i floran av produkter.

Intresserad? Kontakta oss

Våra produkter inom

Arbergo Industri

Industri Grepp

Industri Grepp

Vi har ett par olika mattor som har ett ytskikt i SBR-gummi. SBR-gummit ger en yta med hög friktion och hög slitstyrka. De är tåliga mot svetsloppor och värme, men tål inte oljor. Den grå mattan är dessutom el-isolerande.

Industri Olja

Industri Olja

Vi har ett antal olika mattor som tål oljor av olika slag. Därför har vi valt att sätta ihop dem i en grupp. Att de tål oljor beror på att de har ett nitrilgummi i ytskiktet. Det finns olika typer av oljor som är aggressiva mot gummi på olika sätt, så hör gärna av dig om du undrar vilken sort som passar just din miljö och situation.

Industri Eco

Industri Eco

En av våra mattor har ett ytskikt i återvunnet gummi. Den finns för dig som gärna bidrar till en bättre miljö för oss alla genom att öka andelen återvunna produkter som används. Hör med oss om den skulle passa just din situation.