Våra kunder är viktiga för oss. Som kund hos Arbergo är du i centrum och vi utformar våra leveranser efter dina behov. Vi använder våra kunders omdömen för att ständigt bli bättre. Här kan du ta del av några av våra kunders omdömen om oss.

En sjukgymnast perspektiv

"Att stå och arbeta är bra och blir mer och mer vanligt. Tyvärr sker det alltför ofta direkt på ett hårt golv. En ergonomisk arbetsplatsmatta förbättrar arbetsergonomin ur flera perspektiv: Mattan flyttar tyngdpunkten från hälen till hålfoten vilket gör att vi belastar hela foten. Då avlastas skelettet och muskulaturen används på ett mer aktivt sätt, med mindre belastning på rygg, axlar och leder. De invärtes organen får mer plats och hjärta, lungor och tarmar fungerar bättre. Blodcirkulationen ökar och vi förbränner mer viket gör att vi kan minska vår vikt."

Våra kunders omdöme:

"

Jag använder Arbergos matta för att kunna alternera mellan sittande och stående arbete. Jag stod tidigare direkt på golvet, men det blev för hårt.

"

- Administratör, Institutionen för Omvårdnad Umeå

"

Jag står oftast och arbetar och jag tycker det är jätteskönt att kunna stå mjukt. Dessutom tycker jag att det är viktigt att mattan inte ger ifrån sig några farliga kemikalier.

"

- Universitetsadjunkt , Institutionen för Omvårdnad Umeå

"

Jag upplever en tydlig skillnad med Arbergos arbetsplatsmatta vid stående arbete. Den gör att jag belastar på hålfoten vilket gör att det känns bättre i kroppen.

"

- Universitetsadjunkt , Institutionen för Omvårdnad Umeå

"

Jag står alltid när jag arbetar. Jag har problem med en fotled och tidigare var jag tvungen att använda extra mjuka skor när jag jobbade. Med Arbergos matta behöver jag inte det. Därför är mattan helt nödvändig för mig i mitt dagliga arbete.

"

- Universitetsadjunkt , Institutionen för Omvårdnad Umeå